AGR har sitt fine klubbtøy i hestebutikken til Arnebergs her på senteret. Mangler det størrelser kan dette bestilles.

VELKOMMEN TIL NM UKE PÅ ARENDAL GRIMSTAD RIDEKLUBB!

Postet av Arendal/Grimstad Rideklubb den 12. Aug 2024

FREDAG 15.AUGUST:

I dag har vi hatt mye på programmet, og for en dag! I NM ponni klassen red Jenny Mathilde Friland inn til en flott 6. plass med bare 4 feilpoeng. Utrolig bra levert! I NM for unge ryttere red Victoria Celine dalen feilfritt og er sikret en plass i finalen på søndag. Det blir spennende!!

Morgendagens program er som følger:

Stevnestart kl. 0900 - Breeders klasser for unghester.

Finale for senior starter ca. kl. 1330, vi har hele tre AGR ryttere med her, det er veldig bra !! Vi ønsker Pål, Marina og Synne masse lykke til og gleder oss til å heie på dere!

Kl. 1300 får vi besøk av flere av våre viktige støttespillere fra Lillesands Sparebank, Sørlandskjøkken og Champion. Vi gleder oss til å ta dem hjertelig i mot, og vise vår flotte idrett.

TORSDAG 15.AUGUST:

Nok en hektisk stevnedag er over. I dag har seniorene ridd 2.avdeling og beste rytter fra AGR i denne klassen ble Pål Hagland Flam med en 9. plass. Synne Ljosland red inn til en 13.plass. Dette gir finaleplass for Pål og Synne. Da blir det spennende og følge dem på lørdag.

I klassen for Unge ryttere red Victoria Celine Dalen og Maia-Lykke sin 1.avdeling. Victoria ble nr. 8 med ett riv, mens Maia-Lykke red inn til 11 plass med 2 riv. Disse to unge rytterne skal i aksjon igjen allerede i morgen, fredag.

Fredag starter vi stevnet kl 0900 med 1.avdeling NM for ponniryttere. Her skal vi se Jenny Mathilde Friland i aksjon, det blir spennende og vi gleder oss !!

ONSDAG 14.AUGUST:

Første dag av NM senior er unnagjort. Det ble en spennende konkurranse med 20 ekvipasjer på startlisten. Beste resultater for AGR ble Pål Flam på en 7.plass og Synne Ljosland på en 10.plass. I morgen er programmet som følger:

0900: Stevnestart med 1.avdeling unghester
1430: 1.avdeling NM for Junior presentert av Champion
1.avdeling NM Unge ryttere presentert av Lillesands Sparebank (tidspunkt ikke fastsatt)
2.avdeling NM Senior presentert av Champion (tidspunkt ikke fastsatt)